бул. Рожен 22
София,
България
23.3134696
42.7320255
UserLikes
Име: ВКВ / VKV
Адрес: София, бул. Рожен 22
Телефони: text to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.vkv-sofia.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Машини и оборудване за хранително-вкусовата промишленост
Дейност:

Специализиран софтуер за бутилиращи линии

Ключови думи: транспорни системи, транспортьори, вкв софия, поддръжка, ремонт

CATALOG.BG > ВКВ / VKV



Дейности

Facebook





За нас

Фирма ВКВ София ЕООД е създадена през 2006г. и през дългогодишната си дейност се специализира в изграждането, доставката и монтажа на транспортни ситеми за бутилиращи линии. Транспортните системи, които ние предлагаме са в съответствие с европейските стандарти и с възможност за интегриране към съществуващи машини и съоръжения. Ние предлагаме на нашите клиенти и пълна инженерингова дейност за проектиране на бутилиращи линии, абонаментна поддръжка, гаранционен и извънгаранционен сервиз, доставка на резевни и форматни части.


Как работим ние?
* При изгр

ВКВ / VKV
аждането на транспортните ситеми ние предлагаме собствени решения основани на дългогодишния ни опит и заедно с клиентите ни разработваме индивидуални инженерингови проекти;
* При автоматизацията на различни процеси благодарение на познанията ни в сферата на бутилирането ние предлагаме модерни собствени софтуерни решения. Първи въведохме софтуерно решение за запазване на използвания RGB и PET амбалаж, намаляване нивото на шум по време на работа и използваните енергиини мощности;
* Предлагаме на нашите клиенти широк кръг от ремонтни дейности, с който постиг
ВКВ / VKV
аме затворен производствен цикъл. Извършваме текущи и планови ремонти на машини в бутилиращите линии, инсталираме оборудване, изграждаме ел.табла и ел.инсталации.Разполагаме със собствена база за производство на механични детайли от неръждаема стомана и инженерни пластмаси.


Фирма ВКВ София ЕООД работи в областа на хранително-вкусовото машиностроене и може да бъде полезна на всички производители на храни и напитки. Екипът ни се старае да е конкурентен и да предложи най-доброто в областта на хранително-вкусовата промишленост.





 
Открийте ни в Google+